Griekenland

Griekenland is hot! Of je nu naar het vasteland gaat of naar één van de eilanden, in Griekenland beleef je altijd een leuke vakantie. De sfeer is er goed, je kunt er heerlijk eten en de mensen zijn heel gastvrij. Welke plek in Griekenland vind jij het leukst?

Vaste land

Ook al hoor je veel mensen over vakanties naar de eilanden van Griekenland, ook op het vast land is er veel te beleven. Wat dacht je van de hoofdstad Athene, wat ook gelijk de grootste stad van het land is? Houd je van cultuur, dan kom je hier zeker aan je trekken, er valt genoeg te zien! Maar als je houdt van shoppen en lekker eten, dan ga je zeker ook vermaken in deze stad.

Eilanden

Griekenland telt maar liefst zo’n 1500 eilanden, ongelofelijk! De grootste zijn Kreta, Evia, Lesbos en Rhodos. Maar andere populaire vakantiebestemmingen zijn Corfu en Kos. Iets duurder, maar wel prachtig zijn Santorini en Zakynthos. Deze eilanden zie je veel terug op Instagram en bij bloggers/vloggers. Wat minder bekend, maar zeker niet minder mooi zijn Kefalonia, Mykonos, Skiathos en Naxos. Boek jij binnenkort een vakantie naar Griekenland, bijvoorbeeld een last minute Kreta?